Hoe download ik een film?

Een film downloaden is niet zo verschrikkelijk moeilijk als het lijkt, zeker met deze uitleg!

De beste manier: 
  1. Download een 'pakketje' (een torrent) van een website (zoals ThePirateBay.org
  2. Pak het uit met een torrentprogramma (zoals uTorrent). 
  3. Bekijk de film met een videoplayer (met bijv. Windows Media Player of VLC Media Player
Je kunt dit nu al uitproberen door op ThePiratebay.org een film te zoeken en uTorrent te downloaden. Toch is het handiger als je even doorleest, want hoe meer 'trucjes' je weet, hoe sneller je een film download en hoe beter de kwaliteit.

STAP 1: Download een torrent (pakketje) van ThePirateBay.org
Zoek op www.ThePirateBay.org een torrent (pakketje met hierin de film) en download deze. (Dit duur een paar seconden)
                          Meer weten over welke torrent je moet kiezen?

STAP 2: Pak de torrent uit met uTorrent
Download op www.uTorrent.com het torrentprogramma uTorrent. Open de torrent met uTorrent (door het gewoon aan te klikken in de map) en het programma vraagt waar je de film wilt opslaan. Nadat je een locatie hebt gekozen, wordt de film langzaam uitgepakt. (Dit kan soms lang duren!)

STAP 3: Bekijk de film
Nu je de film op je computer hebt staan, kun je hem gewoon afspelen met een programma zoals Windows Media Player, Quicktime, enz. Lukt dit niet? Download dan de videoplayer  VLC Media Player op www.videolan.org/vlc/. Deze kan echt alle bestandsoorten afspelen!


Wij hebben meer hulp over welke torrent je moet kiezen voor de snelste/beste films!

Online gratis Amerikaanse series kijken?

Gratis online Amerikaanse TV-series kijken? Hier de 2 beste websites voor Amerikaanse tv-shows:
  • Sidereel.com: op Sidereel worden links naar video's verzameld. Je kunt hier zoeken per tv-show op aflevering. Er verschijnt dan een lijst van links naar video's (met bovenaan 5 betaalde sites, zoals iTunes en hieronder de gratis videosites).
  • Flickpeek.com: op Flickpeek worden ook links naar video's verzameld. Dit werkt precies hetzelfde als Sidereel, alleem het aanbod varieert.
LET OP: Deze sites zijn Amerikaans dus je krijgt géén Nederlandse ondertitels. Wil je dit wel? Dan kun je beter de afleveringen downloaden op dezelfde manier als je films download en los de ondertitels erbij downloaden op bijvoorbeeld Ondertitel.com.

Hoe werkt Sidereel.com?


Hoe werkt Flickpeek.com?


Veel gestelde vragen:
  • Deze video is in het Spaans/Chinees/onbegrijpelijke taal. Kies een andere video uit de lijst.
  • Ik krijg een foutmelding/de video is verwijderd. Kiest een andere video uit de lijst.
  • Waarom krijg ik mijn Megavideo niet opgestart? De play-knop van een Megavideo is eerst rood, als je hier op klikt krijg je een banner te zien (deze kun je gewoon wegdrukken). Dan wordt de play-knop groen en door hier op te drukken start de video.
  • Waarom stopt mijn Megavideo na 72 minuten? Helaas zit er een limiet aan de Megavideo's. Dit kun je simpel omzeilen door naar megastreaming.org te gaan en daar de URL (=websiteadres) van de Megavideo in te voeren. Let op: Je moet de URL van de Megavideo zelf invoeren, niet de site waar het filmpje 'ingeplakt' is (de URL moet dus beginnen met www.megavideo.com).