Online gratis Amerikaanse series kijken?

Gratis online Amerikaanse TV-series kijken? Hier de 2 beste websites voor Amerikaanse tv-shows:
 • Sidereel.com: op Sidereel worden links naar video's verzameld. Je kunt hier zoeken per tv-show op aflevering. Er verschijnt dan een lijst van links naar video's (met bovenaan 5 betaalde sites, zoals iTunes en hieronder de gratis videosites).
 • Flickpeek.com: op Flickpeek worden ook links naar video's verzameld. Dit werkt precies hetzelfde als Sidereel, alleem het aanbod varieert.
LET OP: Deze sites zijn Amerikaans dus je krijgt géén Nederlandse ondertitels. Wil je dit wel? Dan kun je beter de afleveringen downloaden op dezelfde manier als je films download en los de ondertitels erbij downloaden op bijvoorbeeld Ondertitel.com.

Hoe werkt Sidereel.com?


Hoe werkt Flickpeek.com?


Veel gestelde vragen:
 • Deze video is in het Spaans/Chinees/onbegrijpelijke taal. Kies een andere video uit de lijst.
 • Ik krijg een foutmelding/de video is verwijderd. Kiest een andere video uit de lijst.
 • Waarom krijg ik mijn Megavideo niet opgestart? De play-knop van een Megavideo is eerst rood, als je hier op klikt krijg je een banner te zien (deze kun je gewoon wegdrukken). Dan wordt de play-knop groen en door hier op te drukken start de video.
 • Waarom stopt mijn Megavideo na 72 minuten? Helaas zit er een limiet aan de Megavideo's. Dit kun je simpel omzeilen door naar megastreaming.org te gaan en daar de URL (=websiteadres) van de Megavideo in te voeren. Let op: Je moet de URL van de Megavideo zelf invoeren, niet de site waar het filmpje 'ingeplakt' is (de URL moet dus beginnen met www.megavideo.com).

13 opmerkingen:

 1. alle bij de site's doen het niet, ik word maar door gestuurd naar andere...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op Sidereel & Flickpeek bedoel je? Ik raad je aan de Megavideo's te nemen, grote kans dat ze het doen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan wel de video openen en alles, maar zie niks anders dan tekst die mij vertelt dat deze video niet uitgezonden kan worden in mijn regio... wat nu? #computerkneus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kijkt het best series op www.letmewatchthis.com en dan klik je door naar tv shows. Daar typ je de gewenste serie in de zoekbalk en voila. het is ook zonder ondertitels uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. kan je er vertaling bij vragen?x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. maar hoe download je ze dan? Ik krijg van ABC en MTV niks gedownload. Nergens is te vinden op het internet hoe je de series ript. Heeft hier iemand een antwoord op?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zoek al een tijdje een plek online waar je gratis tv series en films op je pc kan kijken maar zonder geluk. Waarom is het zo moeilijk om online series en films te kijken?

  Was laatst in google aan het kijken en kwam een gratis site tegen. Hebben jullie deze al een keer gebruikt? Zij bieden een of andere software aan waarmee je alles op je desktop kan kijken. Hebben jullie deze al geprobeerd?

  Ben namelijk van plan om het te gaan proberen maar ik wil toch eerst de mening van andere mensen horen. Laat a.u.b wat van jullie horen.

  Webmaster: sorry dat ik dit via jou site kom vragen maar deze site lijkt mij toch heel populair in google dus vandaar. Jij hebt een puike site hier maar net als andere hebben aangemerkt, de links werken niet meer. Kan jij die niet updaten?

  ps: ik heb de link naar die andere gratis blogspot site toegevoegd onder mijn naam. Als jullie nou een kijkje kunnen nemen en mischien een revieuw hier kunnen plaatsen zou te gek zijn. Oooooo wat heb ik zin om gratis online films te kijken:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. http://www.piratenschip.net/video/breaking-bad-s05e13-tohajiilee/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik probeer al 1 week deze website om online films te kijken zonder te downloaden uit en tot nu toe bevalt het me wel. alleen weet ik nu onderhand wel dat ze al die films bij movie4k.to halen die ze ook gratis aanbiedt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoezo gratis films kijken met ondertiteling....pure bullshit , deze sites moet je altijd voor betalen , of een abbo bij videoland , of een survey invullen voor een duur abbo...........niks gratis dus.............niet doen dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je kunt gratis online films kijken op www.gratisfilmskijkenmetnlondertitels.blogspot.com zonder er wat voor te doen gelijk helemaal gratis en je hoeft niks te downloaden

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vertrek morgen op vakantie en wil mijn serie graag kijken op vakantie
  Maar nergens vind ik een site waar ik PLL gratis kan afhalen
  #hopeloos:(

  BeantwoordenVerwijderen